Suspicious mind

"Allt som behövs är en dröm och en tillräckligt lång väg dit.
...Tänk på din dröm, vad du gör för att nå den, och vad du är beredd att göra.
Låt oss sedan lyssna till ljudet av ett skratt som fastnat i halsen."

Ronnie Sandahl
En dag ska jag bli som honom fast i kvinnligt format.
Eller kanske som Björn Gustafsson

"Det jag vill säga med min musik är att folk ska älska varann och se förbi den här materiella världen. Jag skulle egentligen bara vilja åka ner till afrika och jobba med.. barn.
Den här låten, den handlar om mig och mitt liv och vad jag känner för min omgivning och jag känner knappt min omgivning för jag är så i mitt hjärta att jag inte ens ser min omgivning."

"Du är doften av viol, du är restskatten från fjol. Du är en helt fantastisk tjej, du är beatles och lejlakej.
Du är gla och elegant, du är laktosintolerant. Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
Jag kan diska, laga mat. Jag är i tid och aldrig sen och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem. Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg, denna sången är till dig Carina Berg."

och ja jag tycker detta är extremt roligt!

Gone going

Helgen är snart över men lyckad blev den allt, lite traumatiska men har jag dock från fredags kvällen, men det reder nog ut sig själv tids nog.
Om cirka en timme +lite till drar jag mig bortåt, kanske dags att göra sig klar?
Yäss så får det bli, byebye Gotland, hej värmland.
(väldigt värt inlägg måste jag säga)

image66


I'm to young to dance

Lovet är här och fredagskvällen ska tillbringas med de älskade flickorna Elin och Ella.
De spatserar förmodligen in här om cirka femton minuter, om de går av vid rätt hållplats vill säga och om de satt sig på rätt buss. Förhoppningsvis kommer vi sedan roa oss med matlagning, Grey's, prat och skratt. Det blir en fin kväll, annat kan man inte förvänta sig med dessa två.


faller fritt som i en dröm

Ännu en vecka har passerat, hoppsan. En vecka fylld av plugg är snart över och jag har överlevt, grattis till mig!
Nu ligger lovet framför våra fötter och det är ju fantastiskt!
På söndag bär det av mot Värmlands-skogarna där jag ska leka skogsmulle med favorit barnen Teodor och Tyra-Lisa. Sedan ska jag leka shoppoholic i Karlstad, och förhoppningsvis om mitt knä vill bli bra ska jag leka Anja Pärsson i skidbackarna!
 


My valentine

I'm so happy, I'm so glad.
Alla hjärtans dag bandsläpp för p&l:
Timo Räisänen
Nationalteatern
Hästpojken

+ fler
alltså herregud, det är nästan som du säger Milly, man börjar näsan gråta. LYCKA!


här över gränsen får man vara vem man vill

Just nu har jag en sten som ligger på mina axlar, den heter Mr. Skola. Men vad gör jag istället för att försöka lyfta bort stenen? Jo jag sitter här och lyssnar på musik, fixar och donar. Men det är faktiskt för att jag inte riktigt förstår det där med matematik och jag kan ingenting om min språkhistoria, inte heller om ämnet jag valt på historian. (bra gjort) Men jag kanske ska göra ett försök sen, senare, nu ska jag lyssna och njuta av Oskar Humlebos musik.

Förresten så var jag i Stockholm förra helgen och det var super, som alla andra gånger. Jag installerade mig på Elite hotell, där åt jag frukost och på dagarna vandrade jag Stockholms gatorna fram. Jag hann även med att träffa Josse, det var ett fint kort möte. Jag och mamma tyckte att vi behövde lite ompysslande så vi for till Centralbadet på söndagen för lite spa. Sedan var det dags för hemresa och den tillbringades med favoriterna Anton och Elin.


och känslorna faller fritt

Party like a rockstar.
Jajajajaaaa, imorgon är det fest och jag är dunderkalasig. Har äntligen återhämtat mig både fysiskt och psykiskt sedan nyår så nu jäklar! Dessutom så har vi sovmorgon på fredag och det gör ju att man bara måste parta! Yiiihaw!

Fikade med älsklings flickorna idag, på duvringan! Thank yoou, det var trevlans, även om vi pratade om lite äckliga sakar såsom könssjukdomar och andra konstigheter.

 image48

(men mörkret faller bittert igen)

Det skulle vara vackert, stort och varmt, men det känns fult och kalt och kallt

Det är rätt konstigt hur somliga inte kan inse att de inte räknas som ens bästa vänner längre, tiden har gått, månad, år, ja tillochmed snart tre år och du verkar fortfarande inte ha insett hur saker och ting har ändrats.
Du svek mig för många gånger och jag är inte beredd att ta dig tillbaka, jag förstår inte hur du ens kan tänka den tanken. Du kommer aldrig få komma så nära mig igen, jag vill inte att du ska veta allt om mig. Jag skulle bara ge och ge men återigen aldrig få någonting tillbaka.
Du skulle strö salt i såren, mest i dina egna, dra upp gamla historier om ditt och datt som egentligen inte betyder något. Jag orkar inte lägga energi på att ens försöka få dig att förstå, för du verkar ändå aldrig inse vad du gör fel, så många gånger jag har talat om för dig att sluta snacka skit, jag har tappat räkning, att bete sig illa leder ingen vart.
Du gör dina försök ibland, frågar hur jag mår och om jag har haft en bra dag, men sen återgår det till samma gamla visa; "jag, jag, jag jag." Och det lär väl fortsätta så.
Egentligen bryr du dig inte ett smack om mig, för när det väl händer någonting så vet jag att du inte finns där.

jag har aldrig
riktigt förstått
hur du fungerar,
det lär förbli en gåta


This is me in my brand new Leotard

ur balans och ur funktion, det är så jag känner mig.
idag är en sån dag när jag bara vill stänga in mig, sätta på en skiva och spela den alldeles för högt, så högt att det vibrerar i väggar och golv.

Jag längtar till på fredag, då åker jag härifrån även fast det bara är för en helg, men på lördag ska jag träffa josse och det gör mig lycklig för henne håller jag kär och hon ligger mig varmt om hjärtat, jag skulle kunna kalla henne syster.


I want to be near you

En fin vecka har passerat.
Ledig torsdag-söndag.

De lediga dagarna tillbringades med Olivia, det var två bra dagar. Vi pratade, fikade, drack hinkvis med te och så plundrade vi granngården förstås. Hon är fin min Oliv.
  På fredags eftermiddagen styrde jag mina steg mot gammelgarns-landet, mer landet än min skog trodde jag knappt det kunde bli men det kändes verkligen öde, men det var så mycket mysigare, kan det ha något att göra med sällskapet jag hade? Det tror jag, för jag hade sällskap av den finaste jag vet, Alvar. Det blev iallafall en mysig fredag med god mat, bröderna lejonhjärta och mys. 
  Sedan på lördagen åkte jag tillbaka till civilisationen, åkte hem en sväng för att mötas upp av älsklings-Johanna och Sara. Vi partade till oss lite sedan bakade vi en kaka (kungsörnens kakmix is the shit), tiden gick snabbt och  plötsligt var det dags för oss att bege oss till den blivande arton-åringen Märta. Hos henne blev det en massa ätande, och (återigen) hinkvis med te, prat, skratt, minnen, försök till lekar och lite tårar fick jag allt med också (mest av lycka tror jag).
  Och på söndagen gjorde jag ett ynka försök till att plugga biologi, inte ett dugg roligt. Men på kvällen styrde jag min kos till Visby för att träffa Alvar, det var mysigt, men det var jobbigt att säga hejdå, en vecka av saknad kommer den kommande att bli.

London Calling. Varför åker alla till London för? Jag tvingas sakna så många, och alla är i London.
Alvar, Josse, Märta, Johanna, Agnes.

RSS 2.0