where the streets have no name

hej. idag är det fredag, tror jag, dagarna flyter ihop och jag måste alltid kolla en extra gång i almanackan för att vara säker på vilken dag det är. just nu lever jag mitt uppe i ett litet kaos men det är ett lugnt kaos som jag finner mig i, för jag vet att det kommer något bra ur detta och jag känner i magen att allt kommer lösa sig. på ett eller annat sätt löser allt sig.



de senaste dagarna har det mest regnat, likaså idag. det passar mig ganska bra eftersom jag måste städa och planera lite över hur hösten ska se ut, tänka över vad jag vill få ut av den. men först ska jag baka bullar till min lillebror, han har precis börjat gymnasiet och han kommer bli den mest förtjusande byggarbetaren.
imorgon kommer mamma hem, hon har vart på resande fot med en väninna. de har rest ända till italien, där har de vandrat, åkt båt, buss och sett en massa fina saker. jag längtar efter att få höra henne berätta historier därifrån.

jag säger kom, allt är förlåtet, dom snackar bara strunt

hösten sveper in över sverige och säger hej med svala vindar och snart gulnade löv. med hösten kommer mörkret och stormarna men det gör mig ingenting.
sommaren försvann lite för fort, jag hann inte riktigt med det jag ville göra men ibland blir det så och det är helt okej för jag fick åka på festival och jag fick se mannen som hjälpt mig igenom så mycket, hjälten som alltid kommer betyda mest och som alltid kommer vara just det; hjälte, i mina ögon. jag fick också två underbara veckor tillsammans med min alldeles egna hjärter dam, så min sommar har varit mer än perfekt.
nu välkomnar jag september, packar ihop mitt liv på ön och flyttar äntligen till drömmarnas stad. vad som kommer hända där vet jag inte men det visar sig med tiden.

RSS 2.0